Gratis Proefles

Hoe zit dat nu met die proefles?

Eerst en vooral wil ik nog eens duidelijk melden dat we geen toeschouwers toelaten om de deelnemers onder optimale omstandigheden te laten trainen. Eventjes komen kijken kan dus niet*. Deelnemen kan wel, tenminste als je ons eerst mailt met je gegevens (naam, voornaam, adres, geboortejaar, telefoonnr, emailadres en eventuele vragen en motivatie) op europeankravmagaacademy@gmail.com.

Je kan ook onderstaand formulier invullen.

Het nut van de proefles

-Je krijgt een beeld van de groep, je leert de mensen kennen waarmee je mogelijks een hele tijd gaat trainen.

-Je leert je trainer(s) en instructeur(s) kennen

-We leren jou kennen

Na de proefles evalueren we je deelname. Dat wil onder andere zeggen dat we je kunnen weigeren. We streven namelijk naar een coherente groep met een bepaald niveau (intellectueel, sociaal). Dat wil bijvoorbeeld niet zeggen dat we enkel dokters of advocaten toelaten, we hebben een gemengde groep waarin onder andere een paar studenten, politiemensen, managers, een paar militairen, een loodgieter en IT specialisten zitten… Er moet gewoon een klik zijn. Dat weigeren klinkt ook harder dan het is, meestal is het ontbreken van die spreekwoordelijke klik wederzijds.

Wat trek je aan en wat breng je mee

Van mijn part train je tijdens de proefles in een jeansbroek of kostuum, uiteindelijk is dat ook hetgeen je op straat aan hebt. Voor je eigen gemak zou ik het echter op een trainingsbroek en een T-Shirt houden.

Qua schoeisel kies je voor indoor schoenen met licht profiel en een zool die geen sporen nalaat.

Zorg ervoor dat je een reserve T-Shirt, een handdoek en een fles water bij hebt.

Tijdens de proeflessen mag je onze elleboogbeschermers en kruisbescherming gebruiken.

Wat na de proefles

In de veronderstelling dat we je toelaten is het simpel: je koopt een 25 beurtenkaart en materiaal en zorgt dat je op de eerstvolgende training bent (met reserve T-shirt, handdoek, water, elleboogbescherming, bitje en kruisbescherming). Later koop je dan een trainingshelm en mma handschoenen. Alle toebehoren zijn bij ons te koop.

Kata’s?

Doen we niet…

Is Krav Maga echt voor iedereen?

Neen, er zijn een mensen die ik echt niet in m’n zaal wil. Maar dat had je al door. Iemand die zich wil bewijzen moet aan competitiesport doen. Verder kan bijna iedereen bij ons terecht, zwart, bruin, geel, oranje, rood met groene stippen, groot, klein, dik, mager, fysiek geschikt, zelfs fysiek minder geschikt.

De minimumleeftijd voor de mix lessen is 18 jaar, voor de W!N lessen waarbij mannen absoluut niet kunnen deelnemen is dat 16 jaar.

Hoe zit het met blessures?

Goed, dank u. Een blessure valt nooit uit te sluiten, zelfs niet bij het aannaaien van een knoop. We trainen verantwoord. Af en toe heeft er eens iemand een blauwe plek of een pijne teen maar al bij al valt het goed mee. Let wel, iedereen traint op eigen risico.

Algemeen reglement

Aanvragen gratis proefles

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s