Gratis Proefles

Leuk dat je interesse hebt!

Als je niet kan wachten en meteen een afspraak wil maken voor een gratis proefles/training in onze leuke groep ga dan eens onderaan deze pagina kijken, vul het formulier in en ontvang snel een mailtje met uitnodiging.

25467797_10155957414888832_1365179021_o

Waar en wanneer?

Sportcentrum Peersbos, Bredabaan 31, Brasschaat. Elke zaterdag van 11 tot 12u30

Geen tijd op zaterdag? Neem dan eens een kijkje in Antwerpen. Je kan daar elke dag terecht én er is een aanbod voor kinderen. Check http://www.kravmaga-antwerpen.be

Het nut van de proefles

-Je krijgt een beeld van de groep, je leert de mensen kennen waarmee je mogelijks een hele tijd gaat trainen.

-Je leert je trainer(s) en instructeur(s) kennen

-We leren jou kennen

We streven naar een coherente groep van leuke mensen. Onze trainingen zijn fun. Het spreekt voor zich dat je komt om iets te leren, dat wil echter niet zeggen dat het niet plezant mag zijn. Als je op zoek bent naar pseudo commando toestanden dan kunnen (lees willen) we je niet helpen.

Wat trek je aan en wat breng je mee

Van mijn part train je tijdens de proefles in een jeansbroek of kostuum, uiteindelijk is dat ook hetgeen je op straat aan hebt. Voor je eigen gemak zou ik het echter op een trainingsbroek en een T-Shirt houden.

Qua schoeisel kies je voor indoor schoenen met licht profiel en een zool die geen sporen nalaat.

Tijdens de proeflessen mag je onze elleboogbeschermers en kruisbescherming gebruiken.

Je zorgt zelf voor een handdoek en een fles water bij hebt.

Wat na de proefles

Na afloop krijg je een infoblad waarop je prijzen kan terugvinden. Je kan eventueel nog een paar vragen stellen.

Inschrijven: Je schrijft het saldo over voor een 10 of 25 beurtenkaart en materiaal. Arno zorgt ervoor dat je bestelde materiaal de eerstvolgende training klaarligt. Later koop je dan eventueel een trainingshelm en mma handschoenen. Alle toebehoren zijn bij ons te koop.

Is Krav Maga echt voor iedereen?

Neen, er zijn een mensen die ik echt niet in m’n zaal wil. Maar dat had je al door. Iemand die zich wil bewijzen moet aan competitiesport doen. Mensen met geldingsdrang en/of een allesoverheersend ego willen we ook niet.

Verder kan bijna iedereen bij ons terecht, zwart, bruin, geel, oranje, rood met groene stippen (wel eens naar laten kijken), groot, klein, dik, mager, fysiek geschikt, zelfs fysiek minder geschikt. De minimumleeftijd voor de trainingen is 16 jaar, er is geen maximumleeftijd.

Als je een beperking hebt, dan onderzoeken we graag hoe we je kunnen helpen zodat je kan meetrainen.

Hoe zit het met blessures?

Goed, dank u. Een blessure valt nooit uit te sluiten, zelfs niet bij het aannaaien van een knoop. We trainen verantwoord. Af en toe heeft er eens iemand een blauwe plek of een pijne teen maar al bij al valt het goed mee. Let wel, iedereen traint op eigen risico.

Algemeen reglement

Aanvragen gratis proefles

Je kan bij vraag of commentaar een voorkeur opgeven. We trainen bijna elke zaterdag van 11 tot 12u30 in het Sportcentrum Peerdsbos, Bredabaan 31, Brasschaat.